50 Watt SUN
Deze lamp is het SUN model van onze 50 Watt lampen en geeft een zeer sterk licht dat te vergelijken is met een mediterrane zon. Zij is dus zeer geschikt voor alle lichtintensieve zonplanten.

Deze lamp is ontworpen om planten te doen groeien, bloeien en/of vruchtdragen. Het verschil met het standard model is dat deze lamp naast laagrode, blauwe en koelwitte, ook over UV-en hoogrode highpower leds beschikt. Deze zorgen voor een sterkere groei (hoogrood) en sterkere, gezondere planten (UV). Deze lamp vervangt een theoretische 150 Watt HPS lamp en verbruikt dus ongeveer 70 procent minder elektriciteit.

De levensduur van deze lamp bedraagt 30.000 tot 50.000 uren!


Toepassingen

Deze lamp is het SUN model van onze 50 Watt lampen en geeft een zeer sterk zonlicht dat te vergelijken is met een mediterrane zon. Zij is dus zeer geschikt voor alle lichtintensieve planten. Voor snelgroei is deze lamp geschikt om te verlichten op 40 cm hoogte waarbij de lamp 0,5 m2 planten enorm intensief belicht. Als assimiltatieverlichting kan deze lamp rond 1,4 meter hoog worden gehangen worden en een 6tal m2 belichten. Wij raden aan om lampen te plaatsen om de 2 meter in dambordpatroon of lineair patroon om optimaal van de combinatie te profiteren.

Opgelet, nooit zonder oogbescherming rechtstreeks in de lamp kijken.


Specificaties
  TypeSerremodellen
  Sizedia 175mm x 60mm
  Verbruik
  Stroomsterkte350 mA
  Spanning220 V
  Frequentie50 Hz
  AansluitingStekker
  Branduren50000
  Max aangeraden uren/dag18 U
  SpreidingsgraadRood: 90�, Blauw & Wit: 120�
  Lumens2000
  Hoogte (cm)
  Lumens/m² (Lux)
  Aantal Leds50
  LedKleurenHoogrood, Laagrood, Blauw, Koelwit, UV
  Koeling1 ventilator
  Gewicht1,15 Kg
  Prijs168 €