Nu de voordelen van ledverlichting alsmaar duidelijker worden zijn er meer en meer bedrijven die zich storten op deze nieuwe handel. Op deze pagina sommen wij kort op waarom de lampen van Dayled te verkiezen zijn.
Prijzen

Onze prijzen zijn zeer competitief. Wij werken echter met kleine stocks, het nadeel is dan wel dat onze levertijden wat kunnen oplopen.
Voordeel is dat onze lampen dan altijd zullen aangepast worden aan de specifieke eisen van de toepassingen.

Ook is het onze bedoeling om mee te helpen ledverlichting de standaard te maken in de tuinbouw, zowel klein als grootschalig. En wij zijn ervan overtuigd dat door de prijzen competitief te houden, we de drempel voor overschakeling/aanschaf van deze producten ook erg verlagen. Het is immers een morele verplichting naar de toekomst toe om ons energieverbruik te rationaliseren.Expertise

Bij de samenstelling van onze ledlampen (zie hoe werkt een ledlamp) zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Zowel theoretische achtergrond als praktische proeven hebben geleid tot de bepaalde configuraties van onze producten.
Wij werken hiermee samen met Crustacare bvba. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd is in de kweek van niet-courante orchideeën. Bij orchideeën konden we exact vaststellen wat de effecten waren op de gezondheid, de groei en de bloei van de orchideeën van de verschillende lichtsprectra uit onze lampen.
(Ook werken wij samen met een biologische teler van groenten waaruit onze SUN modellen voortkomen. )

Onze ledlampen bestaan uit tientallen, honderden individuele HIGH POWER leds zodat het perfect mogelijk is om ledlampen te maken gericht op de specifieke noden van uw teelt. Zo is ons SUN model speciaal ontworpen voor planten die in de volle zon staan, maar er zijn teelten die een andere configuratie nodig hebben. Zo zijn lange stengels bij rozenteelt erg gewild en vereist dit meer en hoger rood licht. In samenspraak met u kunnen wij lampen leveren die perfect op uw maat gemaakt zijn.


Voor zowel liefhebber als professioneel

Voor professionele kweek van bepaalde soorten kunnen wij u uitstekend adviseren. Maar ook voor de liefhebber met bij wijze van spreken een paar cactussen op zijn vensterbank hebben wij configuraties samengesteld. Zo hebben we de mix-en standard modellen gemaakt. Deze modellen zijn uitgerust met de ideale verhouding lichtfrequenties dat deze voor alle soorten planten een zeer gunstig groei-en bloeiresultaat zullen geven. Een ander voordeel van deze modellen is dat ze door de grotere standaardistatie goedkoper zijn.


Service

Wij bij DAYLED gaan prat op een uitstekende service.
Onze service is tweeledig.


Advies

Voor aanschaf zullen wij u adviseren welk type lamp u best neemt naargelang uw teelt, en de hoogte en spreiding van de lampen om optimaal effect te verkrijgen. En als wij menen dat we geen ideale lamp voor uw doel hebben, dan zullen wij u voorstellen om er één samen te stellen, te testen en u te leveren.


Herstelling

Na aanschaf van onze lampen kunnen wij, indien nodig, uw lampen herstellen als zij beschadigd zijn geraakt door voorziene of onvoorziene omstandigheden.
(Dit geld niet voor individuele leds die uitvallen.)